KookJij

Knolselderij met kruidenremoulade

Een heerlijk knolselderij met kruidenremoulade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Voorgerechten 2003
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knolselderij met kruidenremoulade te bereiden

De eieren in 10 minuten hard koken, laten schrikken. Pellen en fijn hakken.
De knolselderij schillen en grof raspen. (eventueel in kleine stukken snijden)
De knolselderij en de stukjes ei in een grote kom mengen.
Meng in een kommetje de olijfolie en de sesamolie en het citroensap en schenk dit over de knolselderij en het ei.
Dan peterselie en bieslook en zout en peper toevoegen en goed mengen.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Meestal geef ik een bakje met droog geroosterde sesamzaadjes erbij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst