Recept
« Terug naar recepten
Knolselderij met kruidenremoulade
PT15M
Knolselderij met kruidenremoulade
Een heerlijk knolselderij met kruidenremoulade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Voorgerechten 2003
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knolselderij met kruidenremoulade te bereiden
De eieren in 10 minuten hard koken, laten schrikken. Pellen en fijn hakken.
De knolselderij schillen en grof raspen. (eventueel in kleine stukken snijden)
De knolselderij en de stukjes ei in een grote kom mengen.
Meng in een kommetje de olijfolie en de sesamolie en het citroensap en schenk dit over de knolselderij en het ei.
Dan peterselie en bieslook en zout en peper toevoegen en goed mengen.
De knolselderij schillen en grof raspen. (eventueel in kleine stukken snijden)
De knolselderij en de stukjes ei in een grote kom mengen.
Meng in een kommetje de olijfolie en de sesamolie en het citroensap en schenk dit over de knolselderij en het ei.
Dan peterselie en bieslook en zout en peper toevoegen en goed mengen.
Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)
Meestal geef ik een bakje met droog geroosterde sesamzaadjes erbij.