Recept
« Terug naar recepten
Knolselderijgratin
PT75M
Knolselderijgratin
Een heerlijk knolselderijgratin recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knolselderijgratin te bereiden
Voeg al roerend de bloem bij de boter en laat 2 minuten op laag vuur koken.Schenk al roerend de melk erbij(schenk een nieuwe scheut er pas bij als de vorige is opgenomen). Breng op smaak met de mosterd en zout en peper.Verwarm de oven voor op 200 graden.Schaaf de knolselderij en aardappels met een dunschiller in plakjes.Doe ze in een ovenschaal,schep ze om met zout en peper en verdeel de mosterdsaus erover.Laat de gratin in 35 minuten gaar worden.
Tania zegt:
Een aanrader voor koude dagen!