Recept
« Terug naar recepten
Komkommersoep met watermeloen en gamba's
PT120M
Komkommersoep met watermeloen en gamba's
Een heerlijk komkommersoep met watermeloen en gamba's recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - Koude
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kennis uit Amerika
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Komkommersoep met watermeloen en gamba's te bereiden
1).Doe apart in een kom de kleine komkommerblokjes, de garnalen en de gesnipperde kruidenblaadjes en roer goed door en zet apart in de ijskast.
2).De hele rest mag bij elkaar in de keukenblender gedaan en daar mag een mooie homogene soep van gedraaid worden.
3).Breng de soep op smaak met citroen, kosher zout en vers gemalen zwarte peper en koel in de ijskast.
2).De hele rest mag bij elkaar in de keukenblender gedaan en daar mag een mooie homogene soep van gedraaid worden.
3).Breng de soep op smaak met citroen, kosher zout en vers gemalen zwarte peper en koel in de ijskast.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
DIEN OP : Verdeel de soep over de borden/kommen en geef daarbij een eetlepel van het garnalen-komkommer-kruiden-mengsel en verdeel de watermeloen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
deuxchapeaux zegt:
Jan A.
willem zegt:
even voor mij. Het betreft hier een koude soep? Welke kruiden gebruik jij? De rest in de keukenblender, dat is dan de rest van de komkommer en de ongesnipperde kruiden?
Alvast bedankt ik zal het me zeker laten smaken.
Groetjes willem.