Recept
« Terug naar recepten
Konijn met mosterd en champignons
PT45M
Konijn met mosterd en champignons
Een heerlijk konijn met mosterd en champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Konijn met mosterd en champignons te bereiden
Smelt de boter in de braadpan. Kruid de stukken konijn met peper en zout en bak ze mooi goudbruin in de braadpan.
Bestrooi het konijn met de gehakte ui en laat het kort fruiten. Giet daarna het bier over het vlees en laat het gedurende 30 minuten gaarstoven
Roer de room door de pan en voeg de mosterd toe. Laat het geheel nu goed inkoken.
Smelt wat boter in de pan en fruit hierin de champignons. Bak gelijktijdig de broodkorstjes krokant.
Dien alles zeer warm op, bestrooi het met de gehakte peterselie. Serveer eventueel met amandelkroketjes.
Bestrooi het konijn met de gehakte ui en laat het kort fruiten. Giet daarna het bier over het vlees en laat het gedurende 30 minuten gaarstoven
Roer de room door de pan en voeg de mosterd toe. Laat het geheel nu goed inkoken.
Smelt wat boter in de pan en fruit hierin de champignons. Bak gelijktijdig de broodkorstjes krokant.
Dien alles zeer warm op, bestrooi het met de gehakte peterselie. Serveer eventueel met amandelkroketjes.