Recept
« Terug naar recepten
Konijn met olijven
PT55M
Konijn met olijven
Een heerlijk konijn met olijven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
55 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Proeven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Konijn met olijven te bereiden
1. Braad de stukken konijn rondom aan in de olie. Strooi er de bloem bij, schep goed om. Kruid met peper en zout. Blus met de wijn.
2. Voeg er de groenten, de olijven en de kappertjes aan toe. Dek af en laat 40 minuten zacht stoven, tot het konijn goed gaar is.
3. Roer de suiker los in de azijn. Doe bij het konijn en laat het nog 5 minuten stoven zonder deksel op de pan.
4. Lekker met gestoomde rijst.
2. Voeg er de groenten, de olijven en de kappertjes aan toe. Dek af en laat 40 minuten zacht stoven, tot het konijn goed gaar is.
3. Roer de suiker los in de azijn. Doe bij het konijn en laat het nog 5 minuten stoven zonder deksel op de pan.
4. Lekker met gestoomde rijst.