Recept
« Terug naar recepten
Konijn met olijven
PT120M
Konijn met olijven
Een heerlijk konijn met olijven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
xquis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Konijn met olijven te bereiden
Het konijn in stukken snijden en aan alle kanten kleuren in de boter. Kruiden met peper en zout en bestrooien met ronde plakjes knoflook.
De gepelde, ontpitte en in vieren gesneden tomaten eromheen leggen en bestrooien met het fijngehakte basilicum. Het geheel overgieten met wijn.
Onder deksel zachtjes gaarstoven en er 5 minuten voor het einde van de bereiding de olijven bijvoegen.
Serveren met tagliatelle met roomboter en een schaaltje geraspte kaas.
De gepelde, ontpitte en in vieren gesneden tomaten eromheen leggen en bestrooien met het fijngehakte basilicum. Het geheel overgieten met wijn.
Onder deksel zachtjes gaarstoven en er 5 minuten voor het einde van de bereiding de olijven bijvoegen.
Serveren met tagliatelle met roomboter en een schaaltje geraspte kaas.