KookJij

Konijn met olijven

Een heerlijk konijn met olijven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: xquis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Konijn met olijven te bereiden

Het konijn in stukken snijden en aan alle kanten kleuren in de boter. Kruiden met peper en zout en bestrooien met ronde plakjes knoflook.

De gepelde, ontpitte en in vieren gesneden tomaten eromheen leggen en bestrooien met het fijngehakte basilicum. Het geheel overgieten met wijn.

Onder deksel zachtjes gaarstoven en er 5 minuten voor het einde van de bereiding de olijven bijvoegen.

Serveren met tagliatelle met roomboter en een schaaltje geraspte kaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst