KookJij

Konijnfilet met parmaham

Een heerlijk konijnfilet met parmaham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Konijnfilet met parmaham te bereiden

Bestrooi de stukken konijnfilet met zout en peper.Blancheer de groene-koolbladeren enkele minuten in kokend water en rol elk konijnfilet in een koolblad.Rol er daarna de parmaham om tot er 8 langwerpige pakketjes ontstaan.Zet de pakketjes op 2 plaatsen vast met keukentouw.Bak de rolletjes rondom bruin in een mengsel van 30 gram boter en de olie.Zet de pan,afgedekt met aluminiumfolie,30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.Bak de sjalotjes 6 minuten in 30 gram boter.Voeg de mosterd,fond,tijm en citroensap toe en laat het mengsel tot 2/3 inkoken.Zeef de saus en breng op smaak met zout en peper.Serveer de rolletjes met de saus

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jenna robertus

Jenna robertus zegt:
Een gerect waarmee je voor de dag kan komen smaakvol!!!