Recept
« Terug naar recepten
Konijntje Tropical
PT60M
Konijntje Tropical
Een heerlijk konijntje tropical recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Martine De Clercq
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Konijntje Tropical te bereiden
Snipper de prei,wortels,stengels witte selder en sjalot in kleine stukjes.Pel en ontpit de tomaten en snij in kleine blokjes.Braad de konijnenbouten rondom aan in wat boter en olie tot ze mooi lichtbruin kleuren.Kruid met peper en zout en zet ze even aan de kant.Stoof in een diepe pan de groentjes even aan in wat boter en olie.Doe er de blokjes tomaat,het sap van de 4 sinaasappels alsook een stuk schil van de vrucht,de wijnazijn,de suiker,tijm en laurier bij.Schep goed om en leg hierbij de konijnenbouten.Dek de pan af en laat 15 min. zachtjes stoven, doe er de tomaatenpuree bij en laat verder afgedekt stoven voeg nu en dan wat van de gezeefde tomatenvlees toe zodat alles smeuig blijft.Wanneer de bouten gaar zijn bestroii het gerecht met wat gehakte kervel serveer er een aardappelgratin bij.
Lekkerrrrrr !!!!!
Lekkerrrrrr !!!!!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
mdc zegt:
Spijtig ik kan de reacties die op konijntje Tropical gegeven zijn niet lezen.
Groetjes
Martine:(
djmagich zegt:
Dan zijn deze reacties verwijderd. Dit kan verschillende redenen hebben.
Hopende je zo voldoende te hebben geinformeerd.
Harry LöhrKookJij.nl