Recept
« Terug naar recepten
Kool in aardappelpuree
PT15M
Kool in aardappelpuree
Een heerlijk kool in aardappelpuree recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
wining & dining
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kool in aardappelpuree te bereiden
Verwarm de room met de lente uitjes en giet dit bij de gekookte aardappelen.Stamp tot een puree en breng op smaak met zout en peper.Kook de kool 1 minuut in kokend water en laat hem uitlekken op een zeef.roer dan door de warme puree.Laat de boter smelten.Verdeel de puree over 4 borden,maak een kuiltje in het midden en giet daar de gesmolten boter in.