Recept
« Terug naar recepten
Koolrabi ovenschotel met knorr ovengeheimen
PT55M
Koolrabi ovenschotel met knorr ovengeheimen
Een heerlijk koolrabi ovenschotel met knorr ovengeheimen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
annet geelhoed
Bereidingstijd:
55 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koolrabi ovenschotel met knorr ovengeheimen te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Kook de blokjes koolrabi in licht gezouten water, 15 minuten.
Snij de champignons in schijfjes en bak deze.
Giet de koolrabi af en beboter de overschaal.
Doe de koolrabi in de ovenschaal, daarop de gebakken champignons, dek dit af met de aardappelschijfjes.
Maak de saus van ovengeheimen klaar zoals op het pakje staat en giet dit over de aardappelen.
Strooi hier geraspte kaas over.
Kook de blokjes koolrabi in licht gezouten water, 15 minuten.
Snij de champignons in schijfjes en bak deze.
Giet de koolrabi af en beboter de overschaal.
Doe de koolrabi in de ovenschaal, daarop de gebakken champignons, dek dit af met de aardappelschijfjes.
Maak de saus van ovengeheimen klaar zoals op het pakje staat en giet dit over de aardappelen.
Strooi hier geraspte kaas over.
seahunter zegt: