Recept
« Terug naar recepten
Koolvis met blote billetjes in het gras
PT20M
Koolvis met blote billetjes in het gras
Een heerlijk koolvis met blote billetjes in het gras recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koolvis met blote billetjes in het gras te bereiden
Koolvisfilet laten ontdooien. Peterselie fijn snijden. Vis bestrooien met zout en peper naar smaak. In koekenpan 2 el olie verhitten. Vis in pan leggen. Op matig vuur in ca. 8 min. gaar laten worden. Tussentijds een keer keren. Ondertussen rest olie in pan verhitten en hierin snijbonen 3 min. bakken. Een van twee potten witte bonen afgieten. Met andere pot bonen met vocht aan pan toevoegen en 3 min. laten koken. 'Blote billetjes in het gras' op smaak brengen met zout, peper, mosterd en peterselie. Hollandaisesaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. 'Blote billetjes in het gras' over 4 borden verdelen, gebakken visfilet erop leggen en saus erover scheppen.