Recept
« Terug naar recepten
Koolvishaasje met camembert
PT40M
Koolvishaasje met camembert
Een heerlijk koolvishaasje met camembert recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koolvishaasje met camembert te bereiden
Boter een ovenschotel in, snij de vis in gelijke stukken, besprenkel deze met citroensap, wrijf de vis in met paprikapoeder. Leg de helft van de vis in de schotel, verdeel de schijven tomaat erover, leg de rest van de vis erbij, leg de reepjes camembert erboven op, verdeel de zure room over de schotel en zet deze in een voorverwarmde oven van 220° gedurende 30 minuten.
Garneer met gehakte peterselie en dien op met gestoomde aardappelen of aardappelpuree.
Garneer met gehakte peterselie en dien op met gestoomde aardappelen of aardappelpuree.