KookJij

Koolvishaasje met camembert

Een heerlijk koolvishaasje met camembert recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Koolvishaasje met camembert te bereiden

Boter een ovenschotel in, snij de vis in gelijke stukken, besprenkel deze met citroensap, wrijf de vis in met paprikapoeder. Leg de helft van de vis in de schotel, verdeel de schijven tomaat erover, leg de rest van de vis erbij, leg de reepjes camembert erboven op, verdeel de zure room over de schotel en zet deze in een voorverwarmde oven van 220° gedurende 30 minuten.
Garneer met gehakte peterselie en dien op met gestoomde aardappelen of aardappelpuree.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst