Recept
« Terug naar recepten
Koriander-peper-tzatziki met brood
PT30M
Koriander-peper-tzatziki met brood
Een heerlijk koriander-peper-tzatziki met brood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ramon Beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koriander-peper-tzatziki met brood te bereiden
Rasp de komkommer,bestrooi hem met zout en laat 15 minuten staan. Doe de komkommer in een theedoek en knijp het vocht eruit. Pers de knoflook uit en voeg deze toe aan de komkommer. Hak de koriander en de rode peper fijn. Vermeng alles met de yoghurt. Voeg eventueel een scheutje room toe als de yoghurt te dik is. Breng de tzatziki op smaak met peper zout en een beetje citroensap. Neem turks brood mee om op te dippen.