Recept
« Terug naar recepten
Koude komkommersoep met pistachenoten en munt
PT15M
Koude komkommersoep met pistachenoten en munt
Een heerlijk koude komkommersoep met pistachenoten en munt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
nest
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koude komkommersoep met pistachenoten en munt te bereiden
Snij de komkommer in stukken en mix tot een gladde soep met de yoghurt.
Kruid met peper, zout, citroensap en olijfolie.
Serveer met pistachenoten en munt.
Kruid met peper, zout, citroensap en olijfolie.
Serveer met pistachenoten en munt.