Recept
« Terug naar recepten
Koude sperzieboontjes met azijn en mosterd
PT10M
Koude sperzieboontjes met azijn en mosterd
Een heerlijk koude sperzieboontjes met azijn en mosterd recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Edwin van de Wege
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koude sperzieboontjes met azijn en mosterd te bereiden
Laat de boontjes uitlekken in een vergiet of zeef.
Doe de azijn en de mosterd in de schaal. Met vork of garde goed door elkaar roeren. De olie toevoegen en nogmaals goed door elkaar roeren. Uitje snipperen en aan de dressing toevoegen.
Boontjes erbij in de schaal en voorzichtig omscheppen.
Zout en peper naar smaak toevoegen.
Doe de azijn en de mosterd in de schaal. Met vork of garde goed door elkaar roeren. De olie toevoegen en nogmaals goed door elkaar roeren. Uitje snipperen en aan de dressing toevoegen.
Boontjes erbij in de schaal en voorzichtig omscheppen.
Zout en peper naar smaak toevoegen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
slaatje zegt:
Groetjes Gerda;):p
kokedwin zegt:
marleen zegt:
helen zegt: