Recept
« Terug naar recepten
Krab Truffel Kaas Amuses
PT20M
Krab Truffel Kaas Amuses
Een heerlijk krab truffel kaas amuses recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krab Truffel Kaas Amuses te bereiden
*Doe de eidooiers,witte wijnazijn en truffeltapenade in de keukenmachine en draai hiervan een dunne mayonaise,die nog wat opgepept wordt met peper uit de molen (meestal is de truffeltapenade al zout genoeg).
*Gebruik de helft hiervan om in de cakes te laten trekken
*Verwarm de room voorzichtig en los hierin op de kaasrasp en klop dit vervolgens schuimig
*Verdeel de krab over de cakejes en de schuimige kaas-room combinatie daar weer boven op
*Leg op alle cakejes een beetje krab
*Gebruik de helft hiervan om in de cakes te laten trekken
*Verwarm de room voorzichtig en los hierin op de kaasrasp en klop dit vervolgens schuimig
*Verdeel de krab over de cakejes en de schuimige kaas-room combinatie daar weer boven op
*Leg op alle cakejes een beetje krab
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Verdeel de cakjes over even zo vele amuse lepels en dien op bij het aan tafel gaan