Recept
« Terug naar recepten
Krabkoekjes met yoghurt dipsaus
PT25M
Krabkoekjes met yoghurt dipsaus
Een heerlijk krabkoekjes met yoghurt dipsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Debbie van Loo
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.visopzijnbest.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krabkoekjes met yoghurt dipsaus te bereiden
Doe de krab in een kom. Verhit de boter in
een pan en voeg ui, bleekselderij en paprika
toe en bak 5 min. of tot de groenten zacht
zijn. Meng de groenten met de krab en
breng op smaak met zout en peper.
Meng het broodkruim, de peterselie,
Parmezaanse kaas en de eieren goed met
het krabmengsel. Vorm er 12 platte koekjes
van en wentel door nog wat broodkruim.
Verhit de olie in een koekenpan en bak
de koekjes in 10 min. goudbruin. Meng voor
de dip de yoghurt met de pesto. Breng op
smaak met citroensap, zout en peper.
een pan en voeg ui, bleekselderij en paprika
toe en bak 5 min. of tot de groenten zacht
zijn. Meng de groenten met de krab en
breng op smaak met zout en peper.
Meng het broodkruim, de peterselie,
Parmezaanse kaas en de eieren goed met
het krabmengsel. Vorm er 12 platte koekjes
van en wentel door nog wat broodkruim.
Verhit de olie in een koekenpan en bak
de koekjes in 10 min. goudbruin. Meng voor
de dip de yoghurt met de pesto. Breng op
smaak met citroensap, zout en peper.
Mijn kookverhaal (Debbie van Loo)
een heerlijke borrelhap voor bij Pasen óf als voorgerecht bij een etentje met vrienden. Ik vond dit recept op www.visopzijnbest.nl, best handige site met allemaal visrecepten.
jacko zegt:
ga ik toch even proberen:p