Recept
« Terug naar recepten
Krabsalade met karnemelkdressing
PT10M
Krabsalade met karnemelkdressing
Een heerlijk krabsalade met karnemelkdressing recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Overig
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
140 kCal energie
3 Gram vet
3 Gram vet
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Betty Crocker Comfort Food
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krabsalade met karnemelkdressing te bereiden
De kerstomaatjes halveren en even wegleggen.
Blik krab afgieten, onzuiverheden verwijderen en de krab in stukjes losmaken. (surimi in stukken snijden)
In de kom karnemelk + zure room/creme fraïche + citroenschil+ dille + zout en peper met de garde goed kloppen.
De krab door de dressing roeren.
Op elk bord een paar blaadjes kropsla leggen en hierop de krabsalade verdelen.
Leg de gehalveerde kerstomaatjes bovenop.
Blik krab afgieten, onzuiverheden verwijderen en de krab in stukjes losmaken. (surimi in stukken snijden)
In de kom karnemelk + zure room/creme fraïche + citroenschil+ dille + zout en peper met de garde goed kloppen.
De krab door de dressing roeren.
Op elk bord een paar blaadjes kropsla leggen en hierop de krabsalade verdelen.
Leg de gehalveerde kerstomaatjes bovenop.
Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)
In plaats van krab kun je ook tonijn of garnalen nemen. Hoeveelheid vis kun je vermeerderen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fabita zegt:
Anna zegt:
De laatste zin bij bereiding; moet daar nog iets achteraan?:p
Groetjes,
Anna.
Anna zegt: