Recept
« Terug naar recepten
Krabsla, Tropicanasaus met room en madraskerrie
PT10M
Krabsla, Tropicanasaus met room en madraskerrie
Een heerlijk krabsla, tropicanasaus met room en madraskerrie recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Valerie Bruyninckx
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Brazilie
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krabsla, Tropicanasaus met room en madraskerrie te bereiden
Snijd de ananas in blokjes en de limoen in heel kleine blokjes. Hak de munt heel fijn.
Meng alle ingrediënten voor de saus koud.
Schik de salade in glazen. Leg het verkruimelde krabvlees in een koepeltje op de sla. Schik de ananasblokjes en limoen rond de krab. Bestrooi met de fijngehakte munt en besprenkel met de saus.
Meng alle ingrediënten voor de saus koud.
Schik de salade in glazen. Leg het verkruimelde krabvlees in een koepeltje op de sla. Schik de ananasblokjes en limoen rond de krab. Bestrooi met de fijngehakte munt en besprenkel met de saus.