Recept
« Terug naar recepten
Krokant kaashapje
PT25M
Krokant kaashapje
Een heerlijk krokant kaashapje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krokant kaashapje te bereiden
Meng de kaasblokjes, de sjalotten, de spekreepjes, de bieslook, de dadels en de appel in een kom en kruid met zout en peper.
Voeg tijm en knoflook toe.
Klop het licht gezouten ei lichtjes op tot een eierbeslag.
Smeer het beslag uit over de vier brickvellen en verdeel er vervolgens het kaasmengsel over.
Werk af met een lepeltje Luikse stroop.
Rol en vouw de deegflapjes dicht en plaats ze in de oven (200 °C) gedurende twaalf minuten.
Serveer met een dipsaus als aperitiefhapje.
Voeg tijm en knoflook toe.
Klop het licht gezouten ei lichtjes op tot een eierbeslag.
Smeer het beslag uit over de vier brickvellen en verdeel er vervolgens het kaasmengsel over.
Werk af met een lepeltje Luikse stroop.
Rol en vouw de deegflapjes dicht en plaats ze in de oven (200 °C) gedurende twaalf minuten.
Serveer met een dipsaus als aperitiefhapje.