Recept
« Terug naar recepten
Krokant kaashapje met zachte spekreepjes
PT30M
Krokant kaashapje met zachte spekreepjes
Een heerlijk krokant kaashapje met zachte spekreepjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
kazenvanbijons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krokant kaashapje met zachte spekreepjes te bereiden
Meng de Chimay kaasblokjes, de sjalotten, de spekreepjes, de bieslook, de dadels en de appel in een kom en kruid deze met zout en peper.
Voeg tijm en knoflook toe. Klop het licht gezouten ei lichtjes op tot een eierbeslag.
Smeer dit beslag uit over de 4 brickvellen en verdeel er vervolgens het kaasmengsel over.
Werk af met een lepeltje Luikse stroop.
Rol en vouw de deegflapjes toe en plaats deze in de oven (200°C) gedurende 12 minuten.
Serveer met een zacht currysausje.
Voeg tijm en knoflook toe. Klop het licht gezouten ei lichtjes op tot een eierbeslag.
Smeer dit beslag uit over de 4 brickvellen en verdeel er vervolgens het kaasmengsel over.
Werk af met een lepeltje Luikse stroop.
Rol en vouw de deegflapjes toe en plaats deze in de oven (200°C) gedurende 12 minuten.
Serveer met een zacht currysausje.
Erwin Elens zegt: