KookJij

Krokante kerrie kaaskoekjes

Een heerlijk krokante kerrie kaaskoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 55 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Krokante kerrie kaaskoekjes te bereiden

Oven voorverwarmen op 200 °C. Deegplakjes op werkvlak laten ontdooien. In kom kaas omscheppen met kerriepoeder. Twee plakjes bladerdeeg dun met olie bestrijken en kaas erover verdelen (deegranden hierbij niet vrijlaten). Andere plakjes erop leggen en beide deegstapeltjes op met bloem bestoven werkblad iets uitrollen, om kaas stevig in deeg te drukken. Bovenkant van bladerdeeg met eierdooier bestrijken en elk stapeltje in 8 rechthoekjes snijden. Deegstukjes op met bakpapier beklede bakplaat leggen en cashewnoot erin drukken. Bakplaat in midden van oven schuiven en deeg in ca. 15 min. goudbruin en knapperig bakken. Uit oven nemen en in 15 min. laten afkoelen. Afgekoelde koekjes tot gebruik luchtdicht bewaren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst