Recept
« Terug naar recepten
Krokante, kruidige vis met basilicumsalade
PT30M
Krokante, kruidige vis met basilicumsalade
Een heerlijk krokante, kruidige vis met basilicumsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krokante, kruidige vis met basilicumsalade te bereiden
Oven voorverwarmen op 180 graden.
Vis met zout, peper en een beetje bloem bestrooien.
Broodkruim mengen met pesto, tijm, salie en basilicum.
Vis met eierdooier bestrijken en broodkruimmengsel over bovenkant van vis verdelen.
Broodkruimmengsel stevig aandrukken.
Olie verhitten en vis hierin met kruidenkant naar onderen ongeveer 3 min. bakken.
Vis omgekeerd op bakplaat leggen ( met kruidenkant naar boven) en in oven nog ongeveer 5 min. bakken.
Vis serveren met basilicum-rucolasalade en garneren met takjes basilicum.
basilicumblaadjes mengen met rucolablaadjes.
Olijfolie mengen met balsamico-azijn, zout en peper.
Dressing met salade mengen.
Salade over borden verdelen en mooie dunne plakjes pecorino erover schaven.
Vis met zout, peper en een beetje bloem bestrooien.
Broodkruim mengen met pesto, tijm, salie en basilicum.
Vis met eierdooier bestrijken en broodkruimmengsel over bovenkant van vis verdelen.
Broodkruimmengsel stevig aandrukken.
Olie verhitten en vis hierin met kruidenkant naar onderen ongeveer 3 min. bakken.
Vis omgekeerd op bakplaat leggen ( met kruidenkant naar boven) en in oven nog ongeveer 5 min. bakken.
Vis serveren met basilicum-rucolasalade en garneren met takjes basilicum.
basilicumblaadjes mengen met rucolablaadjes.
Olijfolie mengen met balsamico-azijn, zout en peper.
Dressing met salade mengen.
Salade over borden verdelen en mooie dunne plakjes pecorino erover schaven.
bertal zegt:
M.V.G. Bert