Recept
« Terug naar recepten
krokante zuurkool ovenschotel
PT50M
krokante zuurkool ovenschotel
Een heerlijk krokante zuurkool ovenschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Linda Faith
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
16
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
mama´s keuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe krokante zuurkool ovenschotel te bereiden
laat de zuurkool uitlekken.kook de aardappels gaar en stamp deze.
snijdt de bananen in plakjes. verkruimel de beschuiten en smelt de boter iets in de magnetron, tot ´t een stevige bijna vloeibare massa is.
doe een laagje aardappels in de ovenschotel, gevolgd door een laagje zuurkool. Leg hier wat schijfjes banaan op. dan weer een laagje aardappels, zuurkool, banaan totdat ´t op is.
Vermeng de beschuiten met de boter en verdeel dit over de ovenschotel.
Laat dit 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden krokant worden.
Smullen!!!!
snijdt de bananen in plakjes. verkruimel de beschuiten en smelt de boter iets in de magnetron, tot ´t een stevige bijna vloeibare massa is.
doe een laagje aardappels in de ovenschotel, gevolgd door een laagje zuurkool. Leg hier wat schijfjes banaan op. dan weer een laagje aardappels, zuurkool, banaan totdat ´t op is.
Vermeng de beschuiten met de boter en verdeel dit over de ovenschotel.
Laat dit 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden krokant worden.
Smullen!!!!
lindafaith zegt: