KookJij

Kruidaardappel

Een heerlijk kruidaardappel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: kokenopdecamping
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kruidaardappel te bereiden

Schil en was de aardappelen. Laat ze ± 15 minuten koken in water met zout. Giet ze af en laat de aardappelen afkoelen. Snijd nu de afgekoelde aardappel in twee stukken en zet er een stukje kruidenboter van ongeveer 1 cm tussen. Wikkel nu de aardappel in aluminiumfolie zodat je precies een snoepje krijgt. Leg deze heerlijke kruidaardappel op de barbecue, laat ze weer lekker warm worden en geniet ervan.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Categorie bbq en grillen bedoel ik;):p
apu

apu zegt:
Haha fijnproever, zoveel ruimte neemt een appelboor niet in hoor, die kan je makkelijk meenemen, maar ik bedoelde eigenlijk voor op de bbq, dit gerecht staat ja bij bbq en grillen!:)
miriam2

miriam2 zegt:
Oooh wat een goed idee, dat gaan we proberen.
apu

apu zegt:
Dit is idd een heerlijk recept! Wat ik altijd doe: met een appelboor de aardappel doorboren, het deel wat je eruit geboord hebt, de uiteindes vanaf snijden, de aardappel vullen met kruidenboter en de afgesneden stukjes terug erin duwen, op die manier blijft alle boter lekker in de aardappel :):)