Recept
« Terug naar recepten
Kruidenfritata
PT0M
Kruidenfritata
Een heerlijk kruidenfritata recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jasmine merkelijn
Bereidingstijd:
0 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kruidenfritata te bereiden
Klop de eieren goed met een grote vork, voeg de kruiden toe en verhit de olijfolie in een koekenpan. Giet het eimengsel in de pan en draai het vuur laag. Als de frittata aan de onderkant gebakken is maar de bovenkant is nog vloerbaar, haal je de pan van het vuur en strooi je de parmezaan erover. Keer de frittata om en bak deze nog ca. 1 minuut totdat hij mooi goudbruin van kleur is. Serveer op kamertemperatuur.