Recept
« Terug naar recepten
Kruidige borrelnootjes
PT30M
Kruidige borrelnootjes
Een heerlijk kruidige borrelnootjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kruidige borrelnootjes te bereiden
Verhit de olijfolie in de braadslede. Roer er van het vuur af de noten door en komijn, chilipoeder, kerriepoeder en zout. Schud alles goed door elkaar. Rooster de noten in 15-20 min. goudgeel in een voorverwarmde oven op 180°C. Schep ze regelmatig om en let op dat ze niet te donker worden, want dan worden ze bitter. Laat ze afkoelen en bewaar ze in een goed gesloten trommel.
S&D zegt: