KookJij

Krupuk bawang knoflook

Dit is een recept om zelf kroepoek te maken
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Low Carb - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: dit is een recept van lonny
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Krupuk bawang knoflook te bereiden

  1. Pel de  sjalotten en de knoflook en maak deze fijn in een keuken machine.
  2. Meng dit in een kom met tapiocameel, het ei en het zout.
  3. Hak vervolgens het selderijblad fijn en voeg dit samen met de kokosmelk toe aan het mengsel.
  4. Kneed dit en maak er een lange dunne rol van.
  5. Snijd hierna het deeg in dunne plakjes.
  6. Bestrooi ieder plakje met wat bloem en rol met een deegroller plat.
  7. Verhit de olie in een wok en frituur de plakjes goudbruin.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst