Recept
« Terug naar recepten
Krupuk bawang knoflook
PT60M
Krupuk bawang knoflook
Dit is een recept om zelf kroepoek te maken
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Low Carb - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
dit is een recept van lonny
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krupuk bawang knoflook te bereiden
- Pel de sjalotten en de knoflook en maak deze fijn in een keuken machine.
- Meng dit in een kom met tapiocameel, het ei en het zout.
- Hak vervolgens het selderijblad fijn en voeg dit samen met de kokosmelk toe aan het mengsel.
- Kneed dit en maak er een lange dunne rol van.
- Snijd hierna het deeg in dunne plakjes.
- Bestrooi ieder plakje met wat bloem en rol met een deegroller plat.
- Verhit de olie in een wok en frituur de plakjes goudbruin.