Recept
« Terug naar recepten
Kwarteleitjes met kruidenzout
PT20M
Kwarteleitjes met kruidenzout
Een heerlijk kwarteleitjes met kruidenzout recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Kwarteleitjes met kruidenzout te bereiden
1. Vermeng alle ingrediënten voor het kruidenzout en zet apart. Kook de kwarteleitjes 4 minuten in ruim water. Haal uit de pan en geef er met een lepel kleine tikjes op, tot de schaal barst.
2. Doe de eitjes weer in de pan, samen met de rodekool. Laat op laag vuur even koken, en dan afkoelen in het kookvocht. Prik de eitjes op stokjes en serveer met het kruidenzout.
2. Doe de eitjes weer in de pan, samen met de rodekool. Laat op laag vuur even koken, en dan afkoelen in het kookvocht. Prik de eitjes op stokjes en serveer met het kruidenzout.