Recept
« Terug naar recepten
La daub, yampuree met zoete aardappelen en kokos
PT30M
La daub, yampuree met zoete aardappelen en kokos
Een heerlijk la daub, yampuree met zoete aardappelen en kokos recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Esther's homepage
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe La daub, yampuree met zoete aardappelen en kokos te bereiden
Schil de yams en de zoete aardappelen, snijd ze in stukjes en doe deze in een grote pan.
Pel de bananen en voeg ze samen met de suiker aan het yammengsel toe.
Breek de kokosnoten open en rasp het vruchtvlees.
Doe dit in een kom, giet er 500 ml water over en laat het mengsel even staan.
Giet de kokosmelk (door een zeef) over de yams, zoete aardappelen en bananen.
Doe de kaneel erbij, dek de pan af en laat het geheel zachtjes koken op een lage warmtebron tot de yams en zoete aardappelen zacht en gaar zijn.
Dien warm op of koud als nagerecht.
Pel de bananen en voeg ze samen met de suiker aan het yammengsel toe.
Breek de kokosnoten open en rasp het vruchtvlees.
Doe dit in een kom, giet er 500 ml water over en laat het mengsel even staan.
Giet de kokosmelk (door een zeef) over de yams, zoete aardappelen en bananen.
Doe de kaneel erbij, dek de pan af en laat het geheel zachtjes koken op een lage warmtebron tot de yams en zoete aardappelen zacht en gaar zijn.
Dien warm op of koud als nagerecht.