Recept
« Terug naar recepten
Lamscaré met ratatouille en een knoflookdragonsaus
PT60M
Lamscaré met ratatouille en een knoflookdragonsaus
Een heerlijk lamscaré met ratatouille en een knoflookdragonsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
wining & dining
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamscaré met ratatouille en een knoflookdragonsaus te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden.Draai de pijnboompitten,basilicum,peterselie,dragon en knoflook fijn in de blender.Voeg een beetje olijfolie toe en breng op smak met zout en peper.Doe in een kom en voeg paneermeel toe tot een dikke pasta ontstaat.Bestrooi de lamscarré met peper en zout en bak hem bruin in olijfolie.Bedek daarna met de pasta en zet 5 minuten in de oven.Verpak het vlees in aluminiumfolie en laat ongeveer 5 minuten rusten.Bak voor de ratatouille de courgette,aubergine,paprika en sjalot elk apart in olijfolie.Voeg beetje bij beetje de knoflook toe.Doe de groenten bij elkaar.Schep er de tomaat,kruiden en zout en peper door.Fruit voor de saus de sjalot en knoflook in hete olijfolie.Voeg de lamsjus toe en laat inkoken tot 1/2.Zeef de saus en klop de boter erdoor.Breng op smaak met de dragon en peper en zout.Verwarm voor het serveren het lam en de ratatouille ongeveer 3 minuten in de oven van 180 graden.Snij de carré in plakken.Serveer met groenten en saus.
Anna zegt:
Veel succes!!
Groetjes,
Anna
KookJij.