Recept
« Terug naar recepten
Lamsepigram met wortelen , aardappelen en verse basilicum
PT20M
Lamsepigram met wortelen , aardappelen en verse basilicum
Heerlijk Lamsepigram recept met wortelen , aardappelen en verse basilicum
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamsepigram met wortelen , aardappelen en verse basilicum te bereiden
Wok de wortelen in een klein beetje olijfolie beetgaar , voeg de aardappelen toe en kruid deze goed af . Vervolgens de room en verse basilicum toevoegen.
Bak het vlees aan beide kanten krokant en gaar aan.
Dresseer zeer warm op bord en werk af met een takje verse basilicum
Bak het vlees aan beide kanten krokant en gaar aan.
Dresseer zeer warm op bord en werk af met een takje verse basilicum
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Gerard Schaefers zegt:
Lijkt mij niet zo'n toepasselijke naam voor een recept.
Of vergis ik mij nu onnoemelijk?
Groet,
Gerard
derbyke zegt:
derbyke zegt: