KookJij

Lamsepigram met wortelen , aardappelen en verse basilicum

Heerlijk Lamsepigram recept met wortelen , aardappelen en verse basilicum
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lamsepigram met wortelen , aardappelen en verse basilicum te bereiden

Wok de wortelen in een klein beetje olijfolie beetgaar , voeg de aardappelen toe en kruid deze goed af . Vervolgens de room en verse basilicum toevoegen.
Bak het vlees aan beide kanten krokant en gaar aan.
Dresseer zeer warm op bord en werk af met een takje verse basilicum

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Gerard , ik heb het speciaal terug opgezocht...maar de benaming klopt zoals op het etiket staat vermeld .Groetjes van ons 3 :);):p
Gerard Schaefers

Gerard Schaefers zegt:
Epigram - Grafschrift?
Lijkt mij niet zo'n toepasselijke naam voor een recept.
Of vergis ik mij nu onnoemelijk?
Groet,
Gerard
derbyke

derbyke zegt:
Hallo mary1 , dank je voor de opmerking het was namelijk een schrijf fout.Heb het veranderd ...lamsepigram is gehakt van lamsvlees in een corteletvorm. Groetjes van ons 3 :);):p
marry1

marry1 zegt:
Hey Hilde,
Wat mag in het Hollands dan wel epidegram wezen ? Gr.Marry