Recept
« Terug naar recepten
Lamskoteletjes met citroen en rozemarijn
PT50M
Lamskoteletjes met citroen en rozemarijn
Een heerlijk lamskoteletjes met citroen en rozemarijn recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Koken met kruiden
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamskoteletjes met citroen en rozemarijn te bereiden
Snijd al het vet van de lamskoteletjes.
Meng de olie, rozemarijn, het citroensap en knoflook goed door elkaar en voeg naar smaak zout en peper toe.
Doe de koteletjes in een ondiepe schaal, giet de marinade erover en laat ze 30 min. marineren.
Verwarm de grill voor op middelhoge temperatuur.
Haal de koteletjes uit de marinade en dep ze droog met keukenpapier.
Rooster ze circa 10 min. aan elke kant en leg ze op voorverwarmde borden.
Garneer ze met takjes rozemarijn.
Meng de olie, rozemarijn, het citroensap en knoflook goed door elkaar en voeg naar smaak zout en peper toe.
Doe de koteletjes in een ondiepe schaal, giet de marinade erover en laat ze 30 min. marineren.
Verwarm de grill voor op middelhoge temperatuur.
Haal de koteletjes uit de marinade en dep ze droog met keukenpapier.
Rooster ze circa 10 min. aan elke kant en leg ze op voorverwarmde borden.
Garneer ze met takjes rozemarijn.