Recept
« Terug naar recepten
Lamskoteletjes met honing en geitenkaas
PT15M
Lamskoteletjes met honing en geitenkaas
Een heerlijk lamskoteletjes met honing en geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erika Laleman
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
ellie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamskoteletjes met honing en geitenkaas te bereiden
Schep de koriander door de geitenkaas met de paneermeel, doe in een diep bord, voeg zout en peper toe. Klop het ei los in een tweede bord en strooi wat bloem op een derde bord. Bestrijk de koteletjes met honing en haal ze eerst door de bloem, dan de ei en als laatst door het kaasmengsel. Verwarm de olijfolie in een braadpan en bak de koteletjes op middelhoog vuur in 2 à 3 minuten per kant. Bak intussen de gehalveerde minigeitenkaasjes in een andere pan goudbruin en serveer samen met de koteletjes.
James zegt: