Recept
« Terug naar recepten
Lamskroon in een crumble van noten met groenten en muntkoekjes
PT45M
Lamskroon in een crumble van noten met groenten en muntkoekjes
Een heerlijk lamskroon in een crumble van noten met groenten en muntkoekjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
weekend.knack.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamskroon in een crumble van noten met groenten en muntkoekjes te bereiden
Bak het vlees in weinig boter en kruid met peper en zout.
Plet de ingrediënten voor de crumble en maak een mengsel. Verdeel over de stukken vlees. Zet het vlees met een opengesneden teentje knoflook 10 minuten in een oven van 180°C.
Rol het bladerdeeg uit. Snij er vierkantjes van 4 cm uit. Leg twee plakjes op elkaar met daartussen enkele blaadjes verse munt en een weinig peper en grof zeezout. Bak het bladerdeeg onder het gewicht van een schaal in de oven.
Maak de groenten schoon. Kook de boontjes. Doe de tomaatjes in een ovenschaal met een scheut olijfolie, balsamicoazijn, suiker en een takje rozemarijn. Zet 10 minuten in de oven.
Versnij het vlees en serveer met de groenten, muntkoekjes en druppels muntolie op warme borden.
Plet de ingrediënten voor de crumble en maak een mengsel. Verdeel over de stukken vlees. Zet het vlees met een opengesneden teentje knoflook 10 minuten in een oven van 180°C.
Rol het bladerdeeg uit. Snij er vierkantjes van 4 cm uit. Leg twee plakjes op elkaar met daartussen enkele blaadjes verse munt en een weinig peper en grof zeezout. Bak het bladerdeeg onder het gewicht van een schaal in de oven.
Maak de groenten schoon. Kook de boontjes. Doe de tomaatjes in een ovenschaal met een scheut olijfolie, balsamicoazijn, suiker en een takje rozemarijn. Zet 10 minuten in de oven.
Versnij het vlees en serveer met de groenten, muntkoekjes en druppels muntolie op warme borden.