Recept
« Terug naar recepten
Lamsspies met munt en tabouleh
PT40M
Lamsspies met munt en tabouleh
Een heerlijk lamsspies met munt en tabouleh recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
MiddenOosten
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamsspies met munt en tabouleh te bereiden
Meng de yoghurt met 1/3 van de knoflook, 2 eetlepelsl munt, 1 mespunt komijn, peper en zout.
Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg 4 eetlepelsl olie en 1/3 van de knoflook toe.
Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit.
Voeg rasp, sap, kruiden, peper en zout toe aan de couscous (tabouleh).
Rijg het vlees aan stokjes.
Meng de rest van de komijn en knoflook met 2 eetlepels olie.
Bestrijk het vlees ermee.
Bak de spiesen circa 5 minuten in de grillpan.
Serveer met de yoghurt en tabouleh.
Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg 4 eetlepelsl olie en 1/3 van de knoflook toe.
Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit.
Voeg rasp, sap, kruiden, peper en zout toe aan de couscous (tabouleh).
Rijg het vlees aan stokjes.
Meng de rest van de komijn en knoflook met 2 eetlepels olie.
Bestrijk het vlees ermee.
Bak de spiesen circa 5 minuten in de grillpan.
Serveer met de yoghurt en tabouleh.