Recept
« Terug naar recepten
Lamsspiesjes met komijnzaad
PT30M
Lamsspiesjes met komijnzaad
Een heerlijk lamsspiesjes met komijnzaad recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamsspiesjes met komijnzaad te bereiden
Meng wat zout en peper en wat komijnzaad door het lamsgehakt.Verdeel het gehakt in 4 gelijke delen en vorm er 4 cilinders van.Steek een satéstokje door de gehaktcilinders en bak de spiesjes in een scheutje olie.Snijd de babycourgettes in schijfjes,de gegrilde ontvelde paprika in reepjes en roerbak de courgette,de paprika en de rest van de groente in de koekenpan.Strooi er wat zout overheen.
Pasta:kneed het meel,het ei en wat vers gehakte peterselie tot een elastisch deeg.Rol het uit en snijd er grote slierten van.Bak de slierten in olie.serveer de lamsspiesjes met de gemengde groente en de gebakken pasta.
Pasta:kneed het meel,het ei en wat vers gehakte peterselie tot een elastisch deeg.Rol het uit en snijd er grote slierten van.Bak de slierten in olie.serveer de lamsspiesjes met de gemengde groente en de gebakken pasta.