Recept
« Terug naar recepten
Lamsvlees met groenten
PT45M
Lamsvlees met groenten
Een heerlijk lamsvlees met groenten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
CCPL
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamsvlees met groenten te bereiden
Stoof de witlof met wat citroensap en een mespunt suiker in wat oter.
Kook de peultjes, de broccoliroosjes en wortelknolletjes ( met grotere aardappelboor uit de wortel "wippen") beetgaar.
Bak de lamsfiletjes mooi rozig in hete boter.
Laat ondertussen de bruine fond met rozemarijn inkoken tot ca de helft.
Monteer met wat ijskoude boter en meng er de mosterdzaadjes door.
Schik het vlees op borden, nappeer met de saus leg er een takje rozemarijn op.
Garneer met half stronkje witlof en de andere verse groenten en de gekookte aardappel
Kook de peultjes, de broccoliroosjes en wortelknolletjes ( met grotere aardappelboor uit de wortel "wippen") beetgaar.
Bak de lamsfiletjes mooi rozig in hete boter.
Laat ondertussen de bruine fond met rozemarijn inkoken tot ca de helft.
Monteer met wat ijskoude boter en meng er de mosterdzaadjes door.
Schik het vlees op borden, nappeer met de saus leg er een takje rozemarijn op.
Garneer met half stronkje witlof en de andere verse groenten en de gekookte aardappel
bertal zegt:
Het staat er echt bij hoor: 4 personen.
:);)
m.v.g. Bert Allers