Recept
« Terug naar recepten
Lamsvlees met pastinaak
PT70M
Lamsvlees met pastinaak
Een heerlijk lamsvlees met pastinaak recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Proeven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamsvlees met pastinaak te bereiden
1. Schil de aardappelen, de raapjes en de pastinaken. Snij ze in vier grote stukken.
2. Pel en snipper de sjalotjes en de knoflook.
3. Vermeng de groenten met 2 eetlepels olijfolie, de rozemarijn en de laurier, en een snuifje peper en zout. Doe ze in een groot, ondiep bakblik.
4. Leg eenrooster op het bakblik. Bestrijk het vlees met de rest van de olijfolie, kruid het met peper en zout. Leg het op het rooster.
5. Zet ongeveer 50 minuten in een warme oven van 200°C. Keer het vlees af en toe om.
2. Pel en snipper de sjalotjes en de knoflook.
3. Vermeng de groenten met 2 eetlepels olijfolie, de rozemarijn en de laurier, en een snuifje peper en zout. Doe ze in een groot, ondiep bakblik.
4. Leg eenrooster op het bakblik. Bestrijk het vlees met de rest van de olijfolie, kruid het met peper en zout. Leg het op het rooster.
5. Zet ongeveer 50 minuten in een warme oven van 200°C. Keer het vlees af en toe om.