Recept
« Terug naar recepten
Langoustines met saus van Brugge goud
PT25M
Langoustines met saus van Brugge goud
Een heerlijk langoustines met saus van brugge goud recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
bruggekaas.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Langoustines met saus van Brugge goud te bereiden
Langoustines afspoelen. Bestrooien met peper en zout.
In een beboterde ovenschotel leggen en 5 minuten laten bakken onder de grill. Een roux maken met boter, bloem en visbouillon, gemalen Brugge Goud, peper, zout en muskaatnoot.
De verse kruiden hakken en schikken op een bord, daarbij de langoustines leggen en de kaassaus erover gieten.
Afwerken met ontvliesde stukjes tomaat.
In een beboterde ovenschotel leggen en 5 minuten laten bakken onder de grill. Een roux maken met boter, bloem en visbouillon, gemalen Brugge Goud, peper, zout en muskaatnoot.
De verse kruiden hakken en schikken op een bord, daarbij de langoustines leggen en de kaassaus erover gieten.
Afwerken met ontvliesde stukjes tomaat.