Recept
« Terug naar recepten
Lasagnerolletjes
PT70M
Lasagnerolletjes
Een heerlijk lasagnerolletjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jolanda willemen
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lasagnerolletjes te bereiden
Kook de lasagnevellen gaar in kokend water met zout en 1 el olie.
Neem ze uit de pan en leg ze in een kom met koud water.
Pel voor de vulling de ui en snijd fijn.
Maak de groenten schoon en snijd in blokjes.
Bak de spekjes uit in een ovenvaste pan.
Fruit daarna de ui en groenten.
Voeg het gehakt toe en braad het goed aan.
Giet de rode wijn erbij en laat deze inkoken.
Voeg de tomatenpuree, kruiden en creme fraiche toe.
Breng op smaak.
Laat de lasagnevellen uitlekken, verdeel er de vulling over en rol de vellen vanaf de korte kant op.
Snijd de rolletjes in drieen.
Leg ze in de pan en verdeel de boter en de kaas erover.
Bak ze 10 min. in de oven op 180 graden.
Neem ze uit de pan en leg ze in een kom met koud water.
Pel voor de vulling de ui en snijd fijn.
Maak de groenten schoon en snijd in blokjes.
Bak de spekjes uit in een ovenvaste pan.
Fruit daarna de ui en groenten.
Voeg het gehakt toe en braad het goed aan.
Giet de rode wijn erbij en laat deze inkoken.
Voeg de tomatenpuree, kruiden en creme fraiche toe.
Breng op smaak.
Laat de lasagnevellen uitlekken, verdeel er de vulling over en rol de vellen vanaf de korte kant op.
Snijd de rolletjes in drieen.
Leg ze in de pan en verdeel de boter en de kaas erover.
Bak ze 10 min. in de oven op 180 graden.