KookJij

Lasagnette met tomaat en asjovis

Een heerlijk lasagnette met tomaat en asjovis recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 43 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 340 kCal energie
10 Gram eiwit
18 Gram vet
35 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lasagnette met tomaat en asjovis te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C.
Doe de tomaten en de laurierblaadjes in de ovenschaal.
Meng de knoflook met 2 eetlepels olie en besprenkel de tomaten ermee.
Bestrooi met peper en zout.
Rooster de tomaten circa 25 minuten in de oven.
Snijd of knip ondertussen de lasagnebladen in de lengte in 3 banen van circa 3 cm.
Kook in ruim water met zout in circa 3 minuten beetgaar.
Giet af.
Neem de tomaten uit de oven en verwijder de laurierblaadjes.
Voeg de ansjovis en de lasagnette toe en schep om.
Lekker met grof gesneden basilicum.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst