Recept
« Terug naar recepten
Lasagnette met tomaat en asjovis
PT43M
Lasagnette met tomaat en asjovis
Een heerlijk lasagnette met tomaat en asjovis recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
43 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
340 kCal energie
10 Gram eiwit
18 Gram vet
35 Gram koolhydraten
10 Gram eiwit
18 Gram vet
35 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lasagnette met tomaat en asjovis te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Doe de tomaten en de laurierblaadjes in de ovenschaal.
Meng de knoflook met 2 eetlepels olie en besprenkel de tomaten ermee.
Bestrooi met peper en zout.
Rooster de tomaten circa 25 minuten in de oven.
Snijd of knip ondertussen de lasagnebladen in de lengte in 3 banen van circa 3 cm.
Kook in ruim water met zout in circa 3 minuten beetgaar.
Giet af.
Neem de tomaten uit de oven en verwijder de laurierblaadjes.
Voeg de ansjovis en de lasagnette toe en schep om.
Lekker met grof gesneden basilicum.
Doe de tomaten en de laurierblaadjes in de ovenschaal.
Meng de knoflook met 2 eetlepels olie en besprenkel de tomaten ermee.
Bestrooi met peper en zout.
Rooster de tomaten circa 25 minuten in de oven.
Snijd of knip ondertussen de lasagnebladen in de lengte in 3 banen van circa 3 cm.
Kook in ruim water met zout in circa 3 minuten beetgaar.
Giet af.
Neem de tomaten uit de oven en verwijder de laurierblaadjes.
Voeg de ansjovis en de lasagnette toe en schep om.
Lekker met grof gesneden basilicum.