KookJij

Lauwwarme linzensalade met geitenkaas

Een heerlijk lauwwarme linzensalade met geitenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Voorgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: AH
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lauwwarme linzensalade met geitenkaas te bereiden

Bosuitjes schoonmaken en schuin in ringetjes snijden. Steeltjes van peterselie verwijderen, blad fijn hakken. Olijven in vieren snijden. In zeef linzen laten uitlekken. In magnetronschaal linzen, uiringetjes, peterselie, olijven en kappertjes door elkaar scheppen. In magnetron afgedekt ca. 3 minuten verwarmen op vol vermogen (700 Watt). Linzen op smaak brengen met dressing, zout en peper. Sla over twee grote borden verdelen. Linzensalade in het midden scheppen. Plakken geitenkaas op bordje leggen en in magnetron ca. 1 minuut verwarmen op vol vermogen. Smeltende kaas op linzensalade leggen en honing erover druppelen. Serveren met grof volkorenbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst