Recept
« Terug naar recepten
Lekkere Ciabatta
PT15M
Lekkere Ciabatta
Een heerlijk lekkere ciabatta recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Niels Petra & Jessy Zwart
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Brood - Gerecht
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Niels
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lekkere Ciabatta te bereiden
Snij de ciabatta open en smeer beide kanten in met de whiskeysaus.
Leg er een laagje gesneden ijsberg sla op.
Daar op de plakjes tomaat
Dan het plakje kaas
Het lekkerste is zelf een plakje snijden van ± 4 mm van een stukje rosbief
Dit plakje even heel kort op de grillplaat met peper en zout
En als laatste de in ringen gesneden tomaat (ook heel lekker even op de grillplaat)
Dan het bovenste helft er op en dan in de oven of tussen de grillplaat tot dat het broodje lekker knapperig is en de kaas een beetje gesmolten
Leg er een laagje gesneden ijsberg sla op.
Daar op de plakjes tomaat
Dan het plakje kaas
Het lekkerste is zelf een plakje snijden van ± 4 mm van een stukje rosbief
Dit plakje even heel kort op de grillplaat met peper en zout
En als laatste de in ringen gesneden tomaat (ook heel lekker even op de grillplaat)
Dan het bovenste helft er op en dan in de oven of tussen de grillplaat tot dat het broodje lekker knapperig is en de kaas een beetje gesmolten