Recept
« Terug naar recepten
Lente Maaltijdsalade met Feta
PT20M
Lente Maaltijdsalade met Feta
Een heerlijk lente maaltijdsalade met feta recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Astrid de Vries
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lente Maaltijdsalade met Feta te bereiden
De vinaigrette maken in de schaal.
Sugersnaps in een pan met zout blancheren en de laatste 2 minuten de aspergetips erbij en de vers gedopte doperwten. Afspoelen en mengen met de vinaigrette en tot gebruik in de koelkast bewaren. Vlak voor opdienen de feta en de munt erover strooien en afmaken met een scheut olijfolie, vers gemalen peper en zout (naar smaak).
Sugersnaps in een pan met zout blancheren en de laatste 2 minuten de aspergetips erbij en de vers gedopte doperwten. Afspoelen en mengen met de vinaigrette en tot gebruik in de koelkast bewaren. Vlak voor opdienen de feta en de munt erover strooien en afmaken met een scheut olijfolie, vers gemalen peper en zout (naar smaak).
Mijn kookverhaal (Astrid de Vries)
Ik serveer het met focacciabrood met een mooi glas droge witte wijn ;) Laat de lente maar komen.....
tinus zegt: