Recept
« Terug naar recepten
Lentepasta met asperges en pancetta
PT25M
Lentepasta met asperges en pancetta
Een heerlijk lentepasta met asperges en pancetta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Lentepasta met asperges en pancetta te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden en kook de pasta in zout water. Leg de asperges in een braadslee en meng deze met de pancetta en een scheutje olijfolie. Braad deze gedurende 10 minuten totdat de pancetta knapperig wordt. Meng nu de tomaten door de asperge en pancetta en braad het nog 5 minuten door.
Giet de pasta af en voeg het vervolgens bij in de braadslee en versnipper er wat basilicum overheen en kruid het geheel naar smaak. Roer het gerecht goed door en verdeel het in porties. Strooi alvorens het serveren van het gerecht wat Parmezaanse kaas over het gerecht heen.
Giet de pasta af en voeg het vervolgens bij in de braadslee en versnipper er wat basilicum overheen en kruid het geheel naar smaak. Roer het gerecht goed door en verdeel het in porties. Strooi alvorens het serveren van het gerecht wat Parmezaanse kaas over het gerecht heen.