Recept
« Terug naar recepten
Lichte creme van brie met julienne van parmaham
PT40M
Lichte creme van brie met julienne van parmaham
Een heerlijk lichte creme van brie met julienne van parmaham recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Soepen - met Zuivel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lichte creme van brie met julienne van parmaham te bereiden
Zet de groentebouillon op met de brie en laat de soep een half uur koken. Mix de soep, giet hem door een fijne puntzeef en breng de soep opnieuw aan de kook. Voeg de room toe en bind de soep met de boter. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de parmaham in jullienne. Snijd de peterselie ragfijn. Verdeel de parmaham en de peterselie over de soepkommen en schenk de crème van brie erover.