Recept
« Terug naar recepten
Limburgse boterkrakelingen
PT30M
Limburgse boterkrakelingen
Een heerlijk limburgse boterkrakelingen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Limburgse boterkrakelingen te bereiden
doe het bakmeel met het zout,de suiker en de boter in een kom en snijd de boter in stukjes.Voeg het ei en wat geraspte citroenschil toe en kneed alles tot een soepel deeg.Voeg zoveel melk toe,dat het deeg te spuiten is.Beboter een bakplaat en spuit hierop krakelingen.schuif de bakplaat in een voorverwarmde oven van 200 graden en bak de krakelinges in 15 minuten goudbruin