Recept
« Terug naar recepten
Limoengarnalen met aioli
PT20M
Limoengarnalen met aioli
Een heerlijk limoengarnalen met aioli recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
295 kCal energie
11 Gram eiwit
27 Gram vet
1 Gram koolhydraten
11 Gram eiwit
27 Gram vet
1 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Limoengarnalen met aioli te bereiden
Doe de garnalen in een schaal.
Rasp de groene schil van de limoenen erboven.
Pers de vruchten uit en houd het sap apart. Besprenkel de garnalen met de olie en voeg 2 tenen knoflook toe.
Bestrooi met peper en zout naar smaak.
Verhit een wok en roerbak de garnalen met marinade circa 5 minuten.
Neem van het vuur en besprenkel met limoensap naar smaak.
Meng voor de aioli de laatste teen knoflook door de mayonaise.
Verdeel de garnalen over 6 bakjes of papieren zakjes. Geef de aioli er apart bij.
Rasp de groene schil van de limoenen erboven.
Pers de vruchten uit en houd het sap apart. Besprenkel de garnalen met de olie en voeg 2 tenen knoflook toe.
Bestrooi met peper en zout naar smaak.
Verhit een wok en roerbak de garnalen met marinade circa 5 minuten.
Neem van het vuur en besprenkel met limoensap naar smaak.
Meng voor de aioli de laatste teen knoflook door de mayonaise.
Verdeel de garnalen over 6 bakjes of papieren zakjes. Geef de aioli er apart bij.