Recept
« Terug naar recepten
Limoenkipsate met olijvenmayonaise
PT25M
Limoenkipsate met olijvenmayonaise
Een heerlijk limoenkipsate met olijvenmayonaise recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
470 kCal energie
23 Gram eiwit
41 Gram vet
1 Gram koolhydraten
23 Gram eiwit
41 Gram vet
1 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Allerhande 06 2012
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Limoenkipsate met olijvenmayonaise te bereiden
Halveer de limoen en pers 1 helft uit.
Snijd de andere helft in partjes.
Ris de rozemarijnnaaldjes van het takje en snijd fijn. Meng de rozemarijn met de knoflook, tabasco, olijfolie en het limoensap.
Voeg peper en zout toe.
Schep de kip erdoor en laat afgedekt in de koelkast 2 uur marineren.
Steek de barbecue aan of verhit de grillpan.
Snijd de olijven grof en de ansjovisfilets heel fijn. Meng met de mayonaise en breng op smaak met peper.
Rijg de kip aan de satéprikkers of de spiesen.
Bestrijk de grill van de barbecue met de zonnebloemolie en gril de spiesjes in 10 minuten gaar.
Keer regelmatig.
Serveer met de mayonaise en limoenpartjes.
Snijd de andere helft in partjes.
Ris de rozemarijnnaaldjes van het takje en snijd fijn. Meng de rozemarijn met de knoflook, tabasco, olijfolie en het limoensap.
Voeg peper en zout toe.
Schep de kip erdoor en laat afgedekt in de koelkast 2 uur marineren.
Steek de barbecue aan of verhit de grillpan.
Snijd de olijven grof en de ansjovisfilets heel fijn. Meng met de mayonaise en breng op smaak met peper.
Rijg de kip aan de satéprikkers of de spiesen.
Bestrijk de grill van de barbecue met de zonnebloemolie en gril de spiesjes in 10 minuten gaar.
Keer regelmatig.
Serveer met de mayonaise en limoenpartjes.